Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Elektrisk røyk er en ny opplevelse

En elektrisk sigarett produserer røyk på samme måte som en vanlig sigarett. Men sammenlignet med en vanlig sigarett , er røyk fra e -sigaretten ufarlig og ikke inneholder giftige stoffer som kan inhaleres . Det er ganske enkelt elektrisk røyk som produseres av en elektrisk sigarett. Røyken består av ren vanndamp og hvis du ønsker å røyke en e – sigarett med smak, inneholder røyken også naturlige aromaer. Alle disse elementene i en vanlig røyk er ekstremt farlig.

Videre utsetter du ikke nærmiljøet ditt for passiv røyking , som også er grunnen til at den elektroniske sigaretten ikke omfattes av røykeloven. Elektrisk røyk skiller ut ufarlige stoffer, som heller ikke plager omgivelsene.
Den elektroniske sigaretten smaker som en vanlig sigarett og tilpasses deg, sånn at du bare røyker med den mengden nikotin som du foretrekker.

E -sigaretten skal ikke slås på før bruk . Den aktiveres automatisk ved første drag, og slås av igjen helt til du tar neste drag.

Inne i munnstykket er det en patentert dyse som brukes for å gjøre den flytende nikotinen om til damp. Denne dysen sørger også for den ønskede smaken. På denne måte avgir en e-sigarett damp i stedet for røyk. Batteriet gir e-sigaretten mulighet til å foreta denne prosessen .

Den elektroniske røyken setter ikke lukt i klærne og i veggene der du sitter. Det lukter faktisk ingen ting. Du sparer derfor både klærne, rommet og møblene for tradisjonell, vond sigarettlukt.

Den store fordelen med e-sigaretten er at den ikke omfattes av røykeloven. Du står fritt til å røyke både på restauranter, inne på jobb eller på toget. Nyt følelsen av gjenvunnet frihet og opplev verden på en ny måte. Du behøver ikke forlate det gode selskap for å stå alene ute og røyke. Alle røykere kjenner situasjonen der du ikke får fyr på sigaretten ute i kulda. Denne situasjonen tilhører nå fortida. Du går aldri mer glipp av hyggelig selskap, og du vil heller ikke isolere deg sosialt ved å stå utenfor og røyke. E-sigaretten er sosial på alle måter: Luktfri og vennlig mot dine medmennesker.

Be Sociable, Share!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php